Investigació i conservació de la fauna salvatge

esquriol

El Nadal és temps de que els més petits gaudeixin com mai!!!.  És la seva època de l’any per excel·lència i des de la nostra entitat  volem formar part d’aquest període tan màgic i ple d’il·lusió, per aquest motiu us proposem ” mamis i papis”  un seguit de Tallers a qual més divertit, dinàmic i educatiu, on el Segell de la nostra  Escola de Natura es converteix en una experiència única.

En les dades més complicades de les festes,  veniu i porteu els menuts a gaudir dels Tallers de Natura al Bosc Màgic de l’ Arborètum.Dins  la nostra Masia i en el bosc  fem les nostres activitats i tallers per tots aqueslls nens i nenes  que vulguin  gaudir  de sensacions intenses i coneixements del bosc i la natura.

ACTIVITAT I DADES DEL TALLERS:

DECEMBRE 2012:                                                                                                                                                                                     

 -Dijous 27 de Decembre 2012:Taller de collarets Indis“. Amb un munt de material reciclat, gran part d’ ell extret del bosc, farem collerets, pulseres i més cosetes, que els nens podran emportar-se a casa per regalar.  A més a més farem una   visita guiada al “Bosc Màgic de l’Arborètum” on descubrirem els seus misteris, llegendaris arbres i moltes sorpreses que allà hi habitan.  Jocs divertits i dinàmics.

 -Divendres 28 de Decembre 2012:Taller de coneixement dels arbres“. Parlarem dels arbres que hi viuen a l’ Arborètum  i farem una recollida de fulles de diferents colors, tamanys, textures, etc… perque els nens facin ells mateixos  una guia d’arbres i plantes del bosc, que es convertirà en una  llibreta- guia  naturalista.

 -31 de Decembre de 2012:Taller de caixes nius“.  Els nens i nenes dels tallers ens ajudaran a fabricar les cases dels ocellets que ens visiten i viuen al nostre bosc. Un cop fetes , les anirem a penjar amb ells per les diferents parts del Bosc perquè  ens  vinguin a visitar tots les ocellets  a la primavera.

GENER 2013:

 -Dimecres 2 de Gener 2013 : ” Taller de la paleta de colors” , recollirem tot passejant pel nostre bosc un munt de fulles, flors, fruits i tot el que ens ofereix el bosc de tardor i ho convertirem en un “collage” de colors que durarà per sempre i es convertirà en un bonic mossaic.  Mentres anem recollim tot el material,  farem explicacions de com és la vida al bosc.

 -Dijous 3 de Gener de 2013: Gincama de rastres” . Jugant i divertints-se molt, tots els nens i nenes que vinguin a aquest increïble Taller, apredran  a identificar els animals per els rastres que  van deixant  al seu pas pel bosc. És un taller on tots sortiran convertits en autèntics “ Exploradors Ursus

 -Divendres 4 de Gener de 2013:  “ Taller de menjadores per fauna“.En aquest taller   ens ajudaran a fabricar amb materials reciclats, sempre respectant el medi ambient i la Natura, un munt de menjadores per:  eriçons, esquirols, ocells i ratolins de bosc del nostre Bosc Màgic, aconsseguint  i  afavorirint  la seva vida i mentres fan aquest taller tant educatiu i divertit, aprendrant moltíssim de com és la vida dels nostres veïns, els animalons,  al bosc.

 -Dissabte 5 de Gener de 2013:  ” Visita al bosc“. Aquest últim dia de taller. Farem una visita divertida amb  jocs, cançons, concursos, i rematarem els tallers fen una plantada de alzines al nostre bosc per contribuir al creixement del nostre espai. Serà un dia màgic i inolvidable abans de la nit de reis. Tots els nens es portaran una ” Super carta de Reis Ursus”, per ultimar els últims detalls dels seus regals. Si algun pare estigués interessat en venir a aquest taller, fer la visita guiada amb els nens, participar d’ aquest intens dia, només per 3€ per papi i mami es pot apuntar sense cap mena de problema.

 

Totes les activitats i Tallers que fem diàriament, conten amb el reforç de la parada per esmorzar. A més a més de  jocs de pilota, futbol, voleybol,  tenis.. podran pintar, fer puzzles o jugar moooltes joguines (per els més petitons).  Tot, cadascún dels tallers que Ursus faci,  estarà adaptat a les diferents edats dels nens i nenes  que vinguin,  creant grups de treball adaptat per que es diverteixin al màxim.

 

HORARIS:

Els dies assenyalats de les 9:00 hores fins les 13:00 hores.

Hi haurà acollida matinal per tots els pares i mares que estiguin interessats, sent de les 8:00 hores fins les 9:00 hores.

 

PREUS:

Tots els Tallers tenen un preu únic de 20€ per nen i nena.

Si feu acollida matinal de 8 a 9 hores haureu d’ afegir 3€ més.

Per més informació, dubtes o contractar un desl nostres tallers, només cal que ens  escriviu o truqueu a al Departament Administratiu Ursus Natura.  Us farem arribar la butlleta d’ inscripció per omplir amb totes les dades de l’ infant.

 

E- mail : merceursus@gmail.com

Telf : 649 29 56 11.  Pregunteu per Mercè

Estem amb unes ganes enormes de que vingueu.

Us esperem!!!!!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: