Investigació i conservació de la fauna salvatge

Visita el “Món de les Tortugues”.

 

Aquests bonics i simpàtics rèptils són uns dels animalons més curiosos i fascinants que ens ha donat la natura. El seu aspecte ja ens parla d’un  ésser primitiu i molt antic. La seva presència va influenciar les grans cultures antigues com la Grega i la Romana, en aquella època ja en parlaven i el seu llegat es mostra en pintures i escultures, entre d’altres. Els romans inclòs van incorpora a les seves tàctiques de defensa en combat, la formació de la tortuga.

p1110826

És bonic imaginar una època on es podien trobar en tots els països del Mediterràni, no obstant, ara aquests amics nostres es troben en un moment delicat i molt compromès donat que la seva vida està amenaçada per l’agricultura, les espècies invasores, les carreteres, els incendis i un llarg seguit d’ intervencions humanes… però no està res perdut!!! i som molts els que estem en lluita per recuperar les poblacions de tortugues. Començant per Catalunya.

 

Centre de Conservació, Reproducció i Reintroducció de Tortugues de l’ Arborètum (CCRRT-Arborètum)    

El nostre santuari compte aquest any amb el primer “Centre de cria i reintroducció de totugues Testudo hermanni hermanni del Maresme. En un paradís creat només per elles viuen, gaudeixen i es reprodueixen les nostres simpàtiques tortuguetes.

Un cop crien ,cuidem amb devoció els petits i petites i els fem crèixer per després alliberar-les amb l’ ajuda dels Agents Rurals i el CRARC, d’aquesta forma contribuïm a garantitzar que aquestes tortugues mediterrànies puguin tenir un futur al nostre país.

Tortuguer dreta

llibertat

mafalda

songoku

 

Tortuguer Mig

houdini

godzilla

bigmama

Tortuguer esquerra

doraemon

burocracia

masquefa

Us convidem a venir i gaudir del “Món de les Tortugues”. De la mà de l’equip d’ Ursusnatura podreu  visitar el nostre centre i gaudir com mai dels secrets que guarden aquets meravellosos rèptils. Passareu una jornada única i inolvidable amb la visita del santuari de tortugues.

Les Tortugues tenen el seu clicle, estarán actives i per tant es podràn veure des de l’ 1 d’ Abril fins el 15 d’ octubre. Us convidem a preparar les vostres sortides, tallers i activitats d’ aquesta nova incorporació entre les dates que us indiquem.

Escoles, Instituts, Universitats, Centres especials, grups, amics i particulars… us propossem gaudir d’ una visita guiada al bosc de l’ Arborètum conjuntament amb el Centre de Conservació de les Tortugues per 5€ per nen/ adult.

Si només voleu visitar el Centre de Conservació de les Tortugues sense gaudir del bosc, també teniu l’ opció i el seu preu és de 3,50€ per nen/ adult. Si en canvi, voleu gaudir del bosc i de la Natura pura de l’ Arborètum  sense passar pel Centre de Conservació, com fins ara el preu continua sent de 4€ per nen/adult.

Tres bones opcions per passar un matí esplèndid, gaudir del bosc, de la Natura, aprendre tot allò i més de les nostres amigues les Tortugues, de la mà de l’equip humà d’ Ursusnatura.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i demaneu informació sense compromís.

Us hi esperem!!!!!

Anuncis

Núvol d'etiquetes

%d bloggers like this: